Schouten Zekerheid geeft inzicht in alle verzekeringstrends

Grip op de veranderde verzekeringsmarkt

Ook in 2022 hebben wij in de verzekeringsbranche meerdere veranderingen gezien, die serieuze uitdagingen met zich meebrengen. Voor verzekeraars, maar ook voor ondernemend Nederland.

Zo zijn premies gestegen, nieuwe risico’s ontstaan en sommige risico’s zijn moeilijk of nauwelijks te verzekeren. Deze beweging van verandering blijft. Om échte zekerheid te creëren voor onze relaties, zetten wij daarom actief in op onze ‘Samen risicobewust’-campagne. 

 

Ook dit jaar nemen wij u via een uitgebreid whitepaper mee in alle verschillende trends en ontwikkelingen, hun impact op de verzekeringsmarkt en wat dit betekent voor uw organisatie.


Wilt u het whitepaper 'Samen Risicobewust' (2022/2023) ontvangen? Vul dan uw gegevens en u ontvangt het rapport direct per e-mail.

 

Ontvang het whitepaper 'Samen Risicobewust: grip op de veranderde verzekeringsmarkt'

Hoe beheersen we samen uw risico's?

En hoe kunnen we daarmee de impact op uw organisatie beperken? Door samen met u te kijken naar:

  • Wat is het risico dat u nu loopt?
  • Welke preventieve maatregelen heeft u al genomen?
  • Welke maatregelen kunt u nog nemen?


Door samen te werken aan deze preventieve zaken verbeteren we uw risicoprofiel en dat komt uw verzekerbaarheid ten goede. Het is namelijk belangrijk voor verzekeraars om te zien dat u serieus omgaat met uw risicobereidheid en risicoprofiel. Daarom zoeken wij, ondanks de veranderde verzekeringsmarkt, graag samen met u naar de beste verzekeringsoplossingen. Zo bieden wij échte zekerheid in een veranderde markt!

In deze video vertelt Daniel Dancewicz (Directeur Inkoop) hoe u uw risico's beheersbaar kunt houden, uw schadelast kunt beperken en de impact van de veranderde verzekeringsmarkt kunt beperken.

 

De impact van de veranderde verzekeringsmarkt

Aan de hand van een aantal voorbeeldcasussen proberen wij zo duidelijk mogelijk te schetsen welke impact de veranderde markt en verzekeringsmarkt kunnen hebben op uw organisatie. Wilt u hierover meer weten? Klik dan op een van de onderstaande casussen.

Aanval door ransomware

Cyber

Lees verder
Wanbetalingen van afnemers

Krediet

Lees verder
Toenemende hoogte en aantal claims

Aansprakelijkheid

Lees verder

Over Schouten Zekerheid

Daadkracht verzekerd

U wilt dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn, tegen acceptabele en voorspelbare kosten. En u wilt één aanspreekpunt, voor al uw verzekeringsoplossingen. Dat is precies wat Schouten Zekerheid biedt. Als verzekeringsmakelaar zijn wij de schakel tussen u en de verzekeraars en handelen wij volledig in uw belang.

Dit doen wij al sinds 1953; ons familiebedrijf bestaat meer dan 65 jaar. Dankzij autonome groei en diverse overnames zijn wij uitgegroeid tot één van de tien grootste, onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland.

Onafhankelijk en klantgericht

Wij zijn een ongebonden en objectieve bemiddelaar. Omdat er in Nederland veel verzekeraars zijn, is het niet mogelijk voor elke verzekering bij elk van hen een offerte aan te vragen. Daarom baseren we het advies voor onze relaties op een analyse van een aantal verkrijgbare en vergelijkbare financiële diensten.

Regelmatig selecteren wij verzekeraars die naar ons oordeel een goede prijs/prestatieverhouding hebben. Daarbij letten we met name op de kwaliteit van de polisvoorwaarden en de premie, maar ook op schadeafhandeling en snelheid. Bij dit selectieproces betrekken wij ook het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V